Vegan gluteenivaba juustukook

See juustuskook on lihtne ja piima- gluteeni- ning munavaba, kuid maitseb sellegipoolest nagu üks ehtne juustukook maitsema peab. 100 g sulatatud kookosõli (rafineeritud) 1 dl kookossuhkrut 3,5 dl gv jahu või kaerajahu 2 tl küpsetuspulbit 1 l jogurtit (alpro vanilje) 200 g india pähkleid, leotatud 2 dl suhkrut 2 spl sidrunimahla 0,5 dl maisitärklist Sega põhja koostisosad kokku ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi. Küpseta 180c juures 15 minutit. Blenderda jogurt, suhkur, sidrunimahl, maisitärklis ja india pähklid ühtlaseks kreemiks. Sega juurde tärklisesegu ning vala vormi. Küpseta 180c juures veel 60-70 minutit. Seejärel lase täielikult jahtuda ning pane külmkappi veel mõneks tunniks. Kaunista lihtsalt värskete marjadega või tee külmunud marjadest ja agar agar pulbrist zelee.