Müsli

Müsli on mõnus ja toitev hommikusöök sooja pudru asemel suvel.

1 tass kookoshelbeid

2 tassi kaerahelbeid

1/2 tassi linaseemneid

1/2 tassi chiaseemneid

4 spl kookossuhkrut

4 spl kookosõli

1/2 tassi datliisiirupit

1/4 tl roosat Himaalaja soola

1/2 tassi rosinaid

1/2 tassi tükeldatud aprikoose või viigimarju

Kuumuta ahi 160c juurde.

Sega suures kausis kokku kuivained va kuivatatud puuviljad ja rosinad.

Sega kokku väiksemas kausis kookosõli ja datlisiirup.

Vala vedelad koostisosad kuivade sisse ning sega ühtlaseks, niiet kõik oleks ilusti kaetud.

Laota müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 20 minutit.

Seejärel sega ning küpseta veel 20 minutit.

Lase enne söömist jahtuda vähemalt 30 minutit.

Sega sisse rosinad ja tükeldatud kuivatatud puuviljad.

Serveeri taimse piima või jogurtiga ning soovi korral värskete marjade või puuviljadega.