Köögivilja pakora

Mõnus indiapärane roog, mis saab kindlasti kõikide lemmikuks- sobib suurepäraselt pidupäevaks või lihtsalt vahepalaks.
1/2 tassi riivitud kapsast
1/2 tassi riivitud porgandit
1/2 tassi riivitud paprikat
1/2 tassi riivitud kartulit
1 tükeldatud sibul
1x1 cm jupp riivitud ingverit
4 spl hakitud koriandrit
1/4 tl kurkumit
1/4 tl asafoetida maitseainet
1/4 tl tšillit
1/2 tl garam masala maitseainet
1/2 jahvatatud koriandriseemneid
1/2 jahvatatud vürtsköömneid
1 tass kikerhejahu
2-4 spl vett (vastavalt vajadusele)
1 l rafineeritud päevalille- või kookoseõli
Sega kõik koostisosad kokku aga lisa vett ainult siis, kui tundub, et jääb liiga paks tainas.
Kuumuta rafineeritud päevalille- või kookoseõli potis ning pane supilusikakaupa tainas kuuma õlisse.
Prae õlis kuni pakorad tõusevad pinnale ja muutuvad pruunikaks, keera ümber, et mõlemalt poolt küpseks ilusti läbi.
Serveeri kurgi raita või mõne muu meelepärase kastmega.