Kastanijahust õhukesed pannkoogid

7,2 dl (3 tassi) kastanijahu
6 dl (2,5 tassi) taimset piima
Vala mõlemad koostisosad blenderisse ja blenderda ühtlaseks siidiseks pannkoogitaignaks. Võid kasutada ka köögikombaini või saumiksrit,
samuti saab käsitsi vispeldada, kui eelnimetatud köögitehnikat pole. Lase 10 minutit taignal seista ja pakseneda. Ära seda sammu vahele
jäta, sest siis on taigen veel liiga vedel ja esimesed pannkoogid kipuvad lagunema! Seejärel kuumuta pann keskmisest veidi kõrgemale
kuumusele. Kui pann on kuum, lisa väike tilk kookosõli ja vala 1 dl taigent pannkoogipannile. Valades kalluta panni igale küljele,
et taigen kataks õhukese kihina ühtlaselt kogu panni. Küpseta pannkooki kuni pealt tõmbub tahkeks ja servad muutuvad kergelt pruunikaks.
Keera ettevaatlikilt pannkook ümber ja küpseta veel minutike, piilu serva alla, et oleks ilusti küpsenud enne, kui pannilt tõstad.
Täida pannkoogid moosi, kookose vahukoore või mõne muu meelepärase magusa täidisega.
Head isu!
Kui kasutad seda retsepti siis jaga ka oma kogemust ja tulemust instagramis või facebookis ja tagi greenest:)