Banaanibrownie

Banaanibrownie

Need brownied on ülimaitsvad ja lihtsad ning ühtlasi ka tervislikud, kuna magustajaks on vitamiinidest ja mineraalidest pungil datlipasta.

Datlipastat on samuti väga lihtne teha- lihtsalt leota soovitud kogus datleid tunnike kuumas vees ning seejärel blenderda ühtlaseks pastaks.

Datlipastat saab kasutada moosi magustamiseks, küpsetiste ja magustoitude sees ning magusate kastmete ja kreemide tegemisel.

4 küpset banaani

4 spl maapähklivõid

4 spl kaarobit

4 spl datlipastat

6 spl kookosjahu

Kuumuta ahi 180c juurde.

Pane kõik koostisosad köögikombaini ja töötle ühtlaseks.

Vala segu brownivormi ja küpseta ahjus 40 minutit.

Enne lahtilõikamist lase täiesti maha jahtuda.

Võib serveerida koos datli-vaarik toormoosiga või datli-karobi-kookosekreemiga.